Leer nieuwe vrienden kennen en zie oude vrienden terug op een gezellige locatie dichtbij het strand in de duinen van Schoorl. Samen gaan we sporten, praten en ervaringen uitwisselen. Je bent niet alleen! Het weekend wordt georganiseerd door ShivA in Schoorl. Het is bedoeld voor mannen uit Afrika, het Caribisch Gebied, het Midden Oosten en Azië. Het thema is fit en gezond leven. 

Bijeenkomst van vrouwen met HIV en migratieachtergrond uit Afrika, Azië, midden Oosten of het Caribisch gebied. De bijeenkomst vind in het AMC ziekenhuis in Amsterdam plaats. Nieuwsgierig? Mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de Kloosterdagen van ShivA! Bekijk hier ook onze nieuwe folder

Wanneer?

We organiseren dit najaar onze tweede reeks Kloosterdagen van 12 tot en met 15 november. Kun je of wil je mee doen? Neem contact op met Everdien. 

We gaan samen met een groep mensen met migratieachtergrond uit Afrika, Azië, midden Oosten en het Caribisch gebied naar deze prachtige dag met een interessante programma over leven met HIV. Wil je mee? Mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doe mee aan deze training, waardevol voor jezelf en ondersteun een brother die jou nodig heeft! 

Weet je nog hoe je voor het eerst hoorde dat je hiv hebt? 
Misschien dacht je dat je dit geheim nooit aan iemand zou kunnen vertellen, dat je gauw dood zou gaan, dat je niet vader kunt worden, nooit meer een relatie zou krijgen … Had je toen een goede vriend of familielid die je gesteund heeft? Dan weet je hoe belangrijk dat is. Of moest je het toen helemaal alleen doen? Dan weet je hoe zwaar dat is.  

Kom je ook naar de volgende mannendagen?

Naamloos

Nu het weer mag, komen we graag bij elkaar. Vraag bij Edmund meer informatie over de komende mannendagen: 

  • 17 oktober 2020: Gezond werken. Bijeenkomst over hiv en werk, met gastspreker Bright Richards, theatermaker en artistiek leider van ‘New Dutch Connections’
  • 28 november 2020: samen naar de Wereld Aids Dag in Theater Carré.
  • 19 december 2020: Op weg naar 2021, op weg naar de toekomst.

Edmund is bereikbaar op dinsdagen, woensdagen en donderdagen bij ShivA: 06 – 390 133 97 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.