De afdeling Haaglanden van de Hiv Vereniging Nederland organiseert maandelijks een vrouwenbijeenkomst: Zorg voor jezelf - Vrouwen praten met Vrouwen wordt georganiseerd vanuit afdeling Haaglanden, Leiden e.o. van de Hiv Vereniging Nederland. Deze vrouwen binnen de Hiv Vereniging roepen andere vrouwen met hiv op om naar hun maandelijkse vrouwenbijeenkomsten te komen. Deze vindt plaatst op elke laatste zaterdagmiddag van de maand, van 14.00 - 17.00 uur in het Stadsklooster, Westeinde 101, Den Haag.

Op de website van de Hiv Vereniging is een apart onderdeel met informatie over activiteiten voor positieve vrouwen. Je vindt er o.a. een weblog, een agenda, en actieve groepen en organisaties.

Een leuke website om te bekijken is die van het positieve vrouwen kunst project. Daar vind je ook nog mooie verhalen en een hele serie links naar andere initiatieven en informatiebronnen.

ShivA organiseert regelmatig weekenden voor Afrikaanse en Caribische vrouwen. Over het algemeen komen op onze activiteiten, zoals bijvoorbeeld onze retraites, ook naar verhouding veel vrouwen.