een plek om door te praten
voor iedereen die met hiv leeft

some-english-info

verberg-hide-website

Financiers


ANBI logo   Ook een bijdrage leveren aan het werk van ShivA?  

   Altijd welkom!

   NL 19 INGB 0007 4185 29 t.n.v. Stichting ShivA, Amsterdam

 

Je geld wordt besteed aan al die uren dat we contact hebben met mensen met hiv, de werkvormen en activiteiten die we voor en met mensen met hiv bedenken, de telefoonrekening, het internetaccount en de websitehosting, onze bureaustoelen waarop we zitten, en alle andere dingen die direct nodig zijn om dit werk te kunnen doen.

------

Onze activiteiten kunnen we alleen uitvoeren door de steun van fondsen en subsidiegevers. Sommigen ondersteunen ons trouw jaar in, jaar uit, anderen dragen eenmalig bij aan het ontwikkelen van een nieuwe werkvorm of het bereiken van een nieuwe groep. Wat ze met elkaar delen, is dat ze zich aan laten spreken en aangesproken voelen. Door ShivA? Misschien. Maar vooral door mensen met hiv en hun zoektocht naar een zinvol leven, naar levenskracht, naar richting.

Hieronder vind je een lijst met een aantal organisaties die ons op dit moment ondersteunen. Hij  is niet uitputtend. Soms krijgen we ook giften van individuen. Ben je blij met het werk van ShivA? Deze organisaties, en vooral de mensen die er werken, maakten het mogelijk!

Financiers, namens iedereen die bij ShivA aanklopte en dat ook in de toekomst kan blijven doen: BEDANKT!

aidfonds logo 75

 

dioraphte logo 75fonds1818 logo 75fred foundation Logogilead logo 75fonds1818 logo 75knrpin logo 75maatschappijvanwelstand logo 75

 

 msd logo 75oranjefonds logo 75

 

 

 

 

 

rivm logo 75 

stichtingrotterdam logo 75viiv logo 75vsbfonds logo 75

 

 

 

 

 

 

 

 

some-english-info